ADBL LEATHER KIT

51.00

1 na zalogi

Če imate avto z usnjeno notranjostjo, vam ni treba zbirati vsega, kar potrebujete po kosih na več mestih, da bi ga očistili in negovali usnje. Komplet za čiščenje in nego usnja ADBL LEATHER KIT vsebuje vse potrebno za čiščenje in nego notranjosti usnja.

Primerjaj

Set vsebuje:

  • ADBL LEATHER CLEANER
  • ADBL LEATHER CONDITIONER
  • ADBL THER;
  • ADBL FOAMER;
  • ADBL LEA
  • ADBL LEATHER MIST
  • ADBL TRIGGER

 

ADBL LEATHER CLEANER Čistilo za usnje
< /p>

ADBL čistilo za usnje je učinkovito in varno. Očisti in razmasti z naravnimi učinkovinami, ne da bi izsušil kožo. Ustvarja stabilno peno, ki vam omogoča daljše delovanje brez močenja kože. Za manjšo umazanijo, občasno čiščenje ali čiščenje prebarvanih usnjenih sedežev ga lahko razredčite 1:1 z destilirano vodo.

Nega kože ADBL LEATHER CONDITIONER

ADBL Leather Conditioner je visokokakovostno sredstvo za impregnacijo usnjenih površin. Njegova formula nevtralizira alkalni kemični učinek, ki ostane po čiščenju kože, vlaži in naredi površino kože mehko. Kožo ščiti pred UV sevanjem in upočasnjuje oprijem umazanije.

ADBL THER ščetka za čiščenje kože

Čistilna krtača z mešanimi ščetinami, ki s svojo ergonomsko obliko olajša delo. Odlično optimiziran za uporabo z ADBL LEATHER CLEANER. Je nežen do kože, vendar zagotavlja temeljito čiščenje.

Steklenička za penjenje ADBL FOAMER

150 mililitrska plastična steklenica s črpalko primerna za peno. Uporablja se lahko za oblikovanje stabilne pene iz tekočine ADBL LEATHER CLEANER.

ADBL LEA krpa iz mikro vlaken

Fina krpa iz mikrovlaken za čiščenje usnjenih površin. Funkcionalna velikost in tanek material sta izjemno uporabna za čiščenje šivov in ukrivljenih delov površine. Zahvaljujoč odlični vpojnosti ujame umazanijo, nabrano s površine, in ostanke nepotrebnih čistilnih ali negovalnih sredstev. Ne pušča sledi, se enostavno izpere.

ADBL LEATHER MIST Osvežilec zraka z vonjem po usnju

Njegova uporaba povrne vonj po novi usnjeni notranjosti. Lahko se razprši po preprogah ter ostalih površinah iz tkanine itd.

Be the first to review “ADBL LEATHER KIT”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

Main Menu

ADBL LEATHER KIT