Chemical Guys Fresh Glazed Donuts 473ml - GP - detailing

Chemical Guys Fresh Glazed Donuts 473ml

14.4416.99

Ni na zalogi

Chemical Guys Fresh Glazed Donut Scent je inovativen osvežilec zraka z vonjem po slastnih krofih. Sedaj si lahko to sladko pregreho privoščite popolnoma brez slabe vesti in zaužite kalorije. Je popolnoma naraven in na vodni osnovi, ne pušča madežev. Traja do 5 krat dlje od navadnih osvežilcev. Deluje s pomočjo naravnih encimov, ki odstranjujejo neprijetne vonjave in ravno tako preprečujejo nastajanje novih.

Primerjaj

Navodila za uporabo:
Napršite osvežilec na skrito mesto (pod sedež). Zaradi zelo močnega vonja, ne pretiravajte z nanosom. Nikoli ne pršite na sedeže ali tekstil. Sredstvo je brezbarvno in vsebuje olja. Ne pušča sledi. V primeru premočnega vonja lahko sredstvo zredčite z vodo.

Varnostne napotki:
EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 + P330 PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Izprati usta. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Oceni ta izdelek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

ISKANJE PO KATEGORIJAH

Chemical Guys Fresh Glazed Donuts 473ml

14.4416.99