COLOURLOCK ELEPHANT LEATHER PRESERVER 125 ML

19.95

Ni na zalogi

Elephant Leather Preserver je negovalno zaščitna krema za usnje, ki ustvarja hidrofoben (ne prepušča vode) učinek. Je praktično brez vonja. Zelo enostavna za nanos in uporabo. Je tehnološko napreden izdelek, ki je primeren za zaščito torb, čevljev, motoristične opreme in restavriranje usnja. Narejena je iz 100% sintetičnih sestavin, pH nevtralna ter ne vsebuje nikakršnih živalskih maščob in kislin.

Primerjaj

Lahko uporabljate na različne načine:

 Primerna za odstranjevanje prask in sledi nohtov na voskanem ali naoljenem usnju. Krema nahrani, osveži in obnovi zbledele barve.
 Odlična za ustvarjanje vodo odbojnega sloja na motorističnih jaknah in usnju. Krema omehča, navlaži, konzervira ter preprečuje nastanek plesni.
 Poživi dolgočasne in zbledele barve. Odlična je za uporabo na plovilih in ostalih usnjenih površinah, ki so izpostavljene vodi in vlagi.
 Primerna za obnovo in mehčanje starega usnja in redno vzdrževanje usnjenih sedežev, armaturnih plošč in volanov v avtomobilizmu.

Navodila za uporabo:
Elephant Leather Preserver nanašajte na površino z mehko in čisto krpo. Z krožnimi gibi kremo vtrite v usnje. Da povečate vpojnost kreme, priporočamo, da površino pred nanosom rahlo segrejete (v kolikor jo nanašate na avtomobilske sedeže, vozilo za par minut izpostavite soncu). Pustite, da se krema popolnoma vpije in posuši.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. P102 Hraniti izven dosega otrok.

Be the first to review “COLOURLOCK ELEPHANT LEATHER PRESERVER 125 ML”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

Main Menu

COLOURLOCK ELEPHANT LEATHER PRESERVER 125 ML

19.95