FRESSO SHAMPOO PREMIUM 1000 ML

11.99

Ni na zalogi

Shampoo premium je visokopeneč pH nevtralen šampon za ročno pranje vozil. Visokokoncentirana formula omogča izjemno visoko mešalno razmerje (35ml na 10l vode) in gladko drsenje po površini, kar zmanjša možnost za nastanek prask med pranjem vozila. Šampon je varen do vseh površin na vozilu in ne odstrani predhodno nanešenih voskov, sealantov in ostalih zaščitnih premazov. Prijetnega sadno-cvetnega vonja za še bolj prijetno delo.

Primerjaj

Navodila za uporabo:
Šampon vedno uporabljajte v senci na ohlajenem vozilu. Priporočamo pranje po metodi dveh veder, s tem bistveno zmanjšate možnost nastanka prask na vozilu. Dodajte  35ml šampona na 10l vode, ter z visokotlačnim čistilcem ustvarite bogato peno. Vozilo operite od strehe navzdol. Šampon se na vozilu ne sme zasušiti. Vozilo nato sperite in obrišite do suhega z namensko mikro krpo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Alkoholi, C11-14-iso-C13-bogati, etoksilirani. Nevarno: H318 Povzroča hude poškodbe oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Be the first to review “FRESSO SHAMPOO PREMIUM 1000 ML”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

Main Menu

FRESSO SHAMPOO PREMIUM 1000 ML

11.99