FRESSO WOODEN HANGER PARADISE SPARK

6.95

Ni na zalogi

Nežna aroma nas omami z zelenimi in sadnimi vonji narave. Ta vrt se odpre z penečo meglico citrusov z notami limone in bergamotke, ki spomladansko zelenje poškropi z notami pokošene trave in hrustljavim jabolkom. Žametna mehkoba šmarnice je vse bolj očitna z eterično svežino, preden se stopi v toplo in udobno posteljo iz jantarja in hrastovega mahu.

Primerjaj

Eleganten, dišeč osvežilec zraka z rjavo pleteno vrvico, je prefinjen dodatek, kateri se bo popolnoma zlil s katero koli notranjostjo vozila. Njegova edinstvena oblika ter dolgotrajna in briljantno sestavljena dišava vas bodo navdušili. Obešanke se lahko zaradi svojega naravnega izvora razlikujejo po videzu, kar jih naredi še posebej edinstvene in izjemne.

Edinstvena sestava Fresso izdelkov temelji na dragocenih, močno koncentriranih sestavinah. Zahvaljujoč temu, vonj dišave zdrži do 31 dni. Občutljive note obešank Fresso se sproščajo kontinuirano in nadzorovano. Odstranjen je nenaden, preintenziven vonj zato aroma ostane konstantna skozi cel čas trajanja osvežilca.

NAVODILA ZA UPORABO

  • Osvežilec vzemite iz škatle ter odstranite ovoj,
  • obesite ga na vzvratno ogledalo oz. katero podobno mesto,
  • osvežilec ne sme priti v stik z občutljivimi površinami: plastika, koža, gumirani deli,
  • proizvajalec in prodajalec ne prevzemata odgovornosti za poškodbe, ki so nastale zaradi napačne uporabe izdelka,
  • v primeru slabosti ali slabega počutja takoj prenehajte z uporabo osvežilca.

Varnostni napotki:
Vsebuje: 1-(2,6,6-trimetil-1,3-cikloheksadien-1-il)-2-buten-1-on. Pozor: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja, ki se uporablja v vaši občini. EUH208: Vsebuje (E)-1-(2,6,6-trimetil-2-cikloheksen-1-il)-2-buten-1-on; (Z)-3,4,5,6,6-pentametilhept-3-en-2-on; 2-(4-terc-butilbenzil)propionaldehid; citral; citronelol; kumarin; dipenten; geraniol; geranil acetat; linalol; nerol; nopil acecat; reakcijska zmes cis-1-metil-1-(4-metilcikloheksil) etil acetata, trans-1-metil-1-(4-metilcikloheksil) etil acetata, cis-4-izopropil-1-metilcikloheksil acetata in trans-4-izopropil-1-metilcikloheksil acetata. Lahko povzroči alergijski odziv. 36,5 % zmesi vsebuje sestavine z neznano akutno oralno strupenostjo

Be the first to review “FRESSO WOODEN HANGER PARADISE SPARK”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

Main Menu

FRESSO WOODEN HANGER PARADISE SPARK

6.95