RR CUSTOMS EASY WIPER 200 ml

18.95

Na zalogi

RRC Easy Wiper – enokomponentna zaščita za steklene površine na osnovi keramike. Odlikujeta ga lahkotna uporaba in odličen, dolgotrajen hidrofobni učinek. Izdelek je odporen na večino kemikalij.

Primerjaj

Uporaba: površino pripravite za nanašanje EW. Metoda 1. (učinek do 6 mesecev) . Površino operemo s čistilom za steklo RRC. Odstranite usedline vodnega kamna z RRC WSR in na koncu površino sperite. Na pripravljeno površino z aplikatorjem nanesite Easy Wiper. Izdelek enakomerno razporedite po površini. Odvisno od temperature pustite nekaj minut. Nato površino zbrišite s krpo iz mikrovlaken. Postopek lahko ponovimo po nekaj urah.

2. metoda (učinek 2-3 mesece). Površino temeljito sperite z RRC čistilom za steklo. Nanesite Easy Wiper na površino z aplikatorjem. Izdelek enakomerno razporedite po površini. Odvisno od temperature pustite nekaj minut. Nato površino obrišite s krpo iz mikrovlaken.

Opombe : ohranjanje učinka aplikacije Easy Wiper je odvisno od intenzivnosti uporabe avtomobila, brisalcev in vremenakih vplivov. Shranjujte v suhem in hladnem prostoru pri 5-25 ° C. Izdelka ne izpostavljajte zamrzovanju ali pregrevanju. Ne pustite, da se posuši na površini. Hraniti izven dosega otrok.

 

NEVARNOST

Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, iskric, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Ne kadite.
Izogibajte se vdihavanju meglice / hlapov / pršila. Uporabljajte samo na prostem ali v dobro prezračevanem prostoru.
Nosite zaščitne rokavice / zaščitna oblačila / zaščito za oči / zaščito za obraz.
ČE NA KOŽI (ali laseh): Takoj slecite vsa onesnažena oblačila. Izperite kožo z vodo [ali prho]. ČE V OČI: Previdno izperite z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če obstajajo in jih je enostavno narediti. Nadaljujte s splakovanjem. Shranjujte na dobro prezračenem mestu. Posodo hraniti tesno zaprto. Vsebino / posodo zavrzite v pravilno označen koš za smeti, v skladu z lokalnimi predpisi.

Be the first to review “RR CUSTOMS EASY WIPER 200 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

Main Menu

RR CUSTOMS EASY WIPER 200 ml