RR CUSTOMS Weekend warrior set #1 - GP - detailing

RR CUSTOMS Weekend warrior set #1

70.28

Na zalogi

Komplet vsebuje:

  • RR CUSTOMS Interior dressing 1l
  • RR CUSTOMS Plastic cleaner 1l
  • RR CUSTOMS Wheel gel PLUS 1l
  • RR CUSTOMS Quick detailer PLUS 1l
  • RR CUSTOMS Shampoo 1l
  • RR CUSTOMS Active foam 1l
  • RR CUSTOMS Dressing aplicator red-black
  • RR CUSTOMS Universal microfibre cloth 40×40 cm
  • RR CUSTOMS Glass cloth
Primerjaj

RR CUSTOMS Interior dressing 1l

Sredstvo za zaščito in osvežitev notranjih plastičnih, gumijastih in vinilnih površin. Uporablja se lahko za sijajne in mat elemente. Sredstvo daje površini svež, čist videz. Sredstvo lahko uporabite takoj po uporabi interior detailerja ali APC. Sredstvo ima vonj po divji jagodi.

RR CUSTOMS Plastic cleaner 1l

sredstvo za čiščenje plastičnih površin in pripravo elementov za nanašanje RRC interior dressinga. Izdelek je pripravljen za uporabo. Učinkovito se spopada z umazanijo in pušča naraven videz plastične površine.
izdelek z vonjem pomaranče.

RR CUSTOMS Wheel gel PLUS 1l

Sredstvo za čiščenje platišč. Zelo učinkovito prodira v umazanijo. Izdelek močno reagira s kovinskimi delci, kar ima za posledico intenziven, krvav odtenek gela. Priporočljivo za močno umazana platišča.

RR CUSTOMS Quick detailer PLUS 1l

Poveča globino barve in zakrije majhne praske. Ne poškoduje voska ali keramične zaščite. Ustvarja hidrofobni premaz ( učinek kapljanja), ki učinkovito odbija delce prahu ter vodo. Pravilno uporabljen QD+ ostane na površini več pranj. Zagotavlja zaščito barve in je idealen za uporabo takoj po uporabi šampona. Nevtralen za lak, ne vsebuje močnih čistilnih sestavin.

RR CUSTOMS Shampoo 1l

Šampon je priprava za redno nego vozila. Pred uporabo šampona priporočamo predpranje z aktivno peno. Zelo učinkovit, z nevtralnim Ph. Visoka formula pene zagotavlja učinkovito odstranjevanje umazanije. Ne pušča nobenih sledi. Varno za voske in keramične prevleke. Za trajnejši učinek uporabite QD+.

RR CUSTOMS Active foam 

Aktivna pena je koncentriran pripravek za varno predpranje vozil. Pena se raztopi in loči umazanijo od površine, kar olajša kasnejše čiščenje s šamponom/aktivnim šamponom. Ph nevtralen, ne vsebuje močnih čistilnih sredstev. Uporablja se lahko na vozilih s keramičnim premazom ali voskom.

RR CUSTOMS Dressing aplicator red-black

RR CUSTOMS Blue microfiber cloth 40×40 cm

Vpojna krpa iz mikrovlaken, idealna za čiščenje plastik, brisanje voskov, polirne paste.

RR CUSTOMS Glass cleaning towel

Krpa za čiščenje steklenih površin za seboj pusti kristalno čisto steklo. Izdelana je enako kot klasične “vafel“ krpe, le s tršo strukturo, ki omogoča enostavno odstranjevanje umazanije. Velika vpojnost tekočine.

 

Oceni ta izdelek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

ISKANJE PO KATEGORIJAH

RR CUSTOMS Weekend warrior set #1