ULTRACOAT PREMIUM BOND 9H 50ML

140.00

4 na zalogi

Premium Bond 9H je najnaprednejši keramični premaz v ponudbi Ultracoat. Uporablja se za zaščito skoraj vseh gladkih površin, zato se uporablja ne le za delo z avtomobili, ampak tudi za zaščito elementov čolnov in letal.

Po nanosu izdelek globoko prodre v strukturo površine, zapolni mikropore in se strdi v obliki keramičnega premaza. Premium Bond 9H se z barvo veže s kovalentnimi vezmi, kar pomeni ne le ustvarjanje zunanjega zaščitnega sloja, temveč predvsem trajno povezavo s strukturo barve.

Primerjaj

OPOZORILO: Izdelek je na voljo izključno za profesionalno  Za podrobnejše informacije nas kontaktirajte.

LASTNOSTI:

  • Izjemna vzdržljivost – do 100.000 km prevoženih kilometrov!
  • Izjemna zaščita barve
  • poveča sijaj
  • ustvari popolnoma gladko površino
  • poveča globino barve
  • zakrije mikro praske.

Tako oblikovan premaz učinkovito ščiti površino pred UV-sevanjem in oksidacijo, kar omogoča ohranjanje popolnega sijaja barve in preprečuje razbarvanje ali bledenje. Prevleka ima močno kemično odpornost in omogoča veliko lažje odstranjevanje težkih onesnaževal, kot so ptičji iztrebki, ostanki žuželk in cestna sol pozimi.

Za profesionalce je pomembno, da smo premaz zasnovali tako, da je njegov nanos udoben tudi v zelo zahtevnih pogojih, brez strogo nadzorovane temperature ali vlažnosti. Poleg tega dovolj visoka vsebnost aktivnih sestavin v izdelku zagotavlja njegovo najvišjo učinkovitost.

Uporabniki zaščitenih avtomobilov Premium Bond 9H imajo zagotovljen odličen sijaj in izrazito globino barve še leta po nanosu. Izdelek vam omogoča, da ohranite naravno lepoto in eleganco še dolgo po tem, ko zapustite detajlni studio. Zato je tako pomembno, da takoj po nakupu novega avtomobila poskrbimo za ustrezno zaščito.

Najvišja stopnja hidrofobnih lastnosti bo zadovoljila uporabnike, ki sami skrbijo za redno nego. Po strjevanju Premium Bond 9H ustvari mrežo nanodelcev, ki učinkovito odbijajo umazanijo in vodo. Ta spektakularni učinek ni le vizualen, ampak tudi praktičen – vsakodnevna nega avtomobila, zaščitenega z našim premazom, je hitra in otroška.

Premium Bond 9H v povezavi s pravilnim vzdrževanjem vam bo omogočil, da boste leta od njegove uporabe uživali v popolnem videzu vašega avtomobila, bistveno olajšali vsakodnevno nego in pripomogli k ohranjanju visoke vrednosti avtomobila.

Be the first to review “ULTRACOAT PREMIUM BOND 9H 50ML”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

Main Menu

ULTRACOAT PREMIUM BOND 9H 50ML