POLIRANJE VOZIL

Pri vseh paketih vam lahko dodatno ponudimo tudi: začito vseh stekel, povrnitev barve zbledelim zunanjim plastičnim površinam, …

GP soft: enostopenjsko poliranje – odstranitev manjših nepravilnosti v laku – manjše praske, hologrami ter povrnitev sijaja in globine barve. Primerno tudi za pripravo vozila na prodajo. Vozilo se zaščiti z RR CUSTOMS Quick detailer PLUS.

V paketu je všteto tudi notranje čičenje.

Cena: od 120€ dalje (odvisno od velikosti vozila)

GP medium: gre za dvostopenjsko poliranje s katerim odstranimo lažje poškodbe oziroma površinske praske, ki so vidne predvsem na temnih vozilih. Vozilu povrnemo maksimalen sijaj in globino barve. Vozilo se zaščiti s keramičnim voskom – obstojnost 5-8 mesecev ob pravilnem vzdrževanju V paketu je všteto tudi notranje čiščenje.

Cena: od 170€ dalje (odvisno od velikosti vozila)

GP hard: popolna korekcija laka v 3 korakih: Groba, srednja ter fina pasta. Vozilu se maksimalno posvetimo in poskrbimo za odpravo vseh napak – če to dopušča debelina laka. Paket je primeren za vse, ki želite le najboljše za svoje vozilo. Vozilo se zaščiti s keramičnim voskom z obstojnostjo 5-8 mesecev ob pravilnem vzdrževanju.

Cena: od 250€ dalje (odvisno od velikosti vozila in poškodb)

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Main Menu