BLEND BROTHERS CUDDLER LEATHER COATING 500 ML

19.99

4 na zalogi

CUDDLER Leather Coating je izdelek, ki bo zaščitil in izboljšal stanje usnja v vašem avtomobilu. Po nanosu na površini ostane hidrofobna plast, ki ščiti pred vdorom vode in oprijemom umazanije.

Primerjaj

CUDDLER tvori trajno oviro na naneseni površini, ki ne le ščiti usnje, ampak tudi olajša čiščenje. S tem izdelkom material ni le bolj odporen na oprijem umazanije, temveč postane njegovo čiščenje lažje in učinkovitejše.

Če želite uporabiti CUDDLER Leather Coating, najprej očistite usnje s SOFTIE Leather Cleaner Soft ali HARDY Leather Cleaner Hard, da ga pripravite za učinkovito zaščito. Očistite površino. Nato nanesite CUDDLER Leather Coating na aplikator ali krpo iz mikrovlaken in izdelek enakomerno porazdelite po usnju. Pustite, da se premaz posuši. Po 15 minutah odstranite morebitne odvečne izdelke z mehko krpo iz mikrovlaken. Uživajte v osveženem in zaščitenem usnju v vašem avtomobilu!

Poskrbite za najboljšo nego usnja v vašem avtomobilu in ga zaščitite z BLEND BROTHERS CUDDLER! To je popolna zaščita, ki zagotavlja dolgotrajno zaščito in olajša vzdrževanje čistega usnja.

UPORABA:

  1. Usnje očistite s čistilom za usnje SOFTIE Soft ali HARDY čistilom za usnje Hard.
  2. Nanesite CUDDLER Lether Coating na aplikator ali krpo iz mikrovlaken.
  3. Izdelek enakomerno porazdelite po usnju.
  4. Pustite, da se posuši. Po 15 minutah odstranite morebitne odvečne izdelke z mehko krpo iz mikrovlaken.

Be the first to review “BLEND BROTHERS CUDDLER LEATHER COATING 500 ML”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

Main Menu

BLEND BROTHERS CUDDLER LEATHER COATING 500 ML