BLEND BROTHERS DOUBLE TROUBLE 2IN1 WHEEL CLEANER 1000 ML

14.49

9 na zalogi

DOUBLE TROUBLE 2in1 Safe Wheel Cleaner & Wheel Shampoo je nevtralen izdelek, posebej razvit za učinkovito čiščenje platišč. Varen je za vse vrste platišč, ne glede na to ali so zaščitena s premazi ali ne. Lahko se uporablja tudi kot šampon za platišča, zato je vsestranska rešitev za nego avtomobilskih platišč.

Primerjaj

DOUBLE TROUBLE 2in1 Safe Wheel Cleaner & Wheel Shampoo zagotavlja učinkovito čiščenje platišč, odstranjevanje umazanije in ostalih nečistoč. Zahvaljujoč nevtralnemu pH ne povzroča korozije ali poškodb, kar zagotavlja varno in učinkovito čiščenje.

DOUBLE TROUBLE 2in1 Safe Wheel Cleaner & Wheel Shampoo lahko uporabljate s priloženim razpršilcem ali kot šampon za čiščenje platišč, tako da ga dodate v vedro vode. Sredstvo nanesite na površino platišč in jih nato mehansko očistite s čopičem ali finim čopičem, pri čemer se osredotočite na težje dostopna mesta in odstranite umazanijo. Nato platišča temeljito sperite z obilnim curkom vode, da odstranite morebitne ostanke izdelka, in jih osušite s čisto in mehko krpo.

UPORABA

  1. Double Trouble 2in1 Safe Wheel Cleaner & Wheel lahko uporabljate s priloženim razpršilcem ali kot šampon za čiščenje platišč, tako da ga dodate v vedro vode.
  2. Izdelek nanesite na površino roba.
  3. Platišča mehansko očistite s krtačo ali krtačo, pri čemer se osredotočite na težje dostopna mesta in odstranite morebitno umazanijo.
  4. Platišča temeljito sperite z izdatnim curkom vode, da odstranite ostanke izdelka.
  5. Platišča osušite s čisto in mehko krpo.

Be the first to review “BLEND BROTHERS DOUBLE TROUBLE 2IN1 WHEEL CLEANER 1000 ML”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

Main Menu

BLEND BROTHERS DOUBLE TROUBLE 2IN1 WHEEL CLEANER 1000 ML