BLEND BROTHERS ELIMINATOR WHEEL & TIRE CLEANER 5000 ML

41.2248.49 (-15%)
Najnižja cena v 30 dneh: 41,22 €

2 na zalogi

ELIMINATOR Wheel & Tyre Cleaner je visoko učinkovit, močno alkalen izdelek, ustvarjen za profesionalno čiščenje platišč in pnevmatik. Zahvaljujoč intenzivni formuli hitro in učinkovito odstrani vso umazanijo z očiščenih površin. Glede na stopnjo umazanosti platišč lahko izdelek razredčimo tudi v razmerju 1:5, kar omogoča prilagajanje moči čiščenja individualnim potrebam.

Primerjaj

Čistilo za platišča in pnevmatike ELIMINATOR lahko uporabljate s priloženo pršilko ali z ročnim penilcem. Pred uporabo preizkusite izdelek na neopaznem delu platišč ali pnevmatik, da se prepričate, da ne povzroča neželenih učinkov. Odvisno od tega, kako umazana so vaša kolesa, uporabite končni ali razredčeni izdelek in ga poškropite po kolesih.

Sredstvo pustite na očiščeni površini približno minuto, da se umazanija učinkovito raztopi. Če površina zahteva intenzivno čiščenje, uporabite krtačo ali čopič pri čemer se osredotočite na težko dostopna mesta in odstranite umazanijo. Nato platišča temeljito sperite z močnim curkom vode, da odstranite ostanke izdelka, in jih osušite s čisto in mehko krpo. Ne pozabite, da se izdelek ne posuši na površini.

ELIMINATOR Wheel & Tire Cleaner je zanesljivo čistilo za platišča in pnevmatike, ki jim povrne prvotni sijaj in čistočo. S tem izdelkom bodo vaša platišča zasijala že na daleč!

UPORABA

  1. Pred uporabo izdelek preizkusite na neopaznem delu platišč ali pnevmatik, da se prepričate, da ne povzroča neželenih učinkov.
  2. Odvisno od tega, kako umazana so vaša kolesa, uporabite končni ali razredčeni izdelek. S priloženo pršilko ali ročnim penilnikom ga razpršite po površini platišč in pnevmatik.
  3. Sredstvo pustite na očiščeni površini približno minuto, da se umazanija učinkovito raztopi.
  4. Če površina zahteva intenzivnejše čiščenje, lahko uporabite krtačo ali čopič.
  5. Ne pozabite, da se izdelek ne posuši na površini.
  6. Površino temeljito sperite z močnim curkom vode.
  7. Platišča osušite s čisto in mehko krpo.

Be the first to review “BLEND BROTHERS ELIMINATOR WHEEL & TIRE CLEANER 5000 ML”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

Main Menu

BLEND BROTHERS ELIMINATOR WHEEL & TIRE CLEANER 5000 ML

41.2248.49 (-15%)
Najnižja cena v 30 dneh: 41,22 €

Dodaj v košarico