BLEND BROTHERS EZ-GRAPHENE EASY GRAPHENE COATING 500 ML

35.99

4 na zalogi

EZ-GRAPHENE Easy Graphene Coating je inovativen zaščitni premaz z vsebnostjo grafena. Zagotavlja zaščito barve za približno 6 mesecev, hkrati pa je neverjetno enostaven za nanašanje, kot Quick Detailer. Je idealna rešitev za tiste, ki obožujejo sijoče vpzočp. Izdelek daje čudovit sijaj, poudari globino barve in ustvari hidrofoben zaščitni sloj.

Primerjaj

Premaz ščiti karoserijo pred oprijemom umazanije, kar zagotavlja samočistilni učinek. Izdelek se lahko uporablja na različnih površinah, kot so lakirane površine, ogledala, stranska stekla in plastika. Poleg tega prisotnost grafena poveča odpornost na kemikalije in neugodne vremenske razmere

Pred nanosom EZ-GRAPHENE Easy Graphene Coating temeljito operite in posušite svoj avto. Sredstvo  enakomerno nanesite na površino, tako da delate 1 del vozila hkrati. Izdelek temeljito namažite in zloščite s čisto krpo iz mikrovlaken.. Odvečni izdelek odstranite s čisto in suho krpo iz mikrovlaken. Uživajte v lepi in zaščiteni barvi.

EZ-GRAPHENE Easy Graphene Coating je učinkovit način za zaščito avtomobilskega laka v daljšem časovnem obdobju. Zahvaljujoč enostavnemu nanosu in odličnim zaščitnim lastnostim bo vaš avto dobro zaščiten, vaš lak pa bo dolgo lep in sijoč. Preizkusite ta napredni izdelek še danes in uživajte ne le v lepem videzu, temveč tudi v trdni zaščiti vašega vozila.

UPORABA

  1. Prepričajte se, da je površina, na katero nanašate izdelek, čista in suha.
  2. Izdelek enakomerno razpršite po površini, tako da delate po enem kosu.
  3. Izdelek nanesite z mikrovlakno, ne da bi se posušil.
  4. Odvečni izdelek odstranite s čisto in suho krpo iz mikrovlaken.

Be the first to review “BLEND BROTHERS EZ-GRAPHENE EASY GRAPHENE COATING 500 ML”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

Main Menu

BLEND BROTHERS EZ-GRAPHENE EASY GRAPHENE COATING 500 ML