BLEND BROTHERS GOODIE CAR SHAMPOO 1000 ML

10.99

21 na zalogi

GOODIE Car Shampoo je šampon za ročno pranje avtomobila, ki ga odlikujejo visoke čistilne lastnosti. Popoln je za metodo dveh veder, z uporabo rokavice ali gobe. Ima nevtralen pH, zato je varen za avtomobilske premaze in voske ter jih ne poškoduje in ne maši.

Primerjaj

GOODIE Car Shampoo je neverjetno enostaven za uporabo. Za najboljše rezultate avto najprej operite z aktivno peno ali drugim sredstvom za predpranje, da odstranite večjo umazanijo. Nato površino avtomobila temeljito sperite z vodo. Šampon razredčite z vodo v vedru v ustreznem razmerju (1:100 – 1:300). Avto operite z rokavico iz mikrovlaken, začnite od zgoraj in navzdol. Pri tem ne dovolite, da se šampon posuši na površini barve. Na koncu avto temeljito sperite s čisto vodo, da odstranite ostanke šampona in posušite barvo.

GOODIE Car Shampoo je odličen šampon za vsakodnevno nego vašega avtomobila. Ne samo, da bo vaš avto ohranil čist, ampak bo poskrbel za zaščito premaza oziroma voska na laku.

UPORABA

  1. Za najboljše rezultate operite avto z aktivno peno ali drugim sredstvom za predpranje, da odstranite trdovratno umazanijo in pripravite avto za ustrezno pranje.
  2. Površino avtomobila temeljito sperite z vodo.
  3. Nato šampon Goodie Car Shampoo razredčite z vodo v vedru v ustreznem razmerju (1:100 – 1:300).
  4. Avto operite z rokavico iz mikrovlaken, začnite od zgoraj in navzdol. Pri tem ne pustite, da se šampon posuši na površini barve.
  5. Na koncu avto temeljito sperite s čisto vodo, da odstranite morebitne ostanke šampona.

Be the first to review “BLEND BROTHERS GOODIE CAR SHAMPOO 1000 ML”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

Main Menu

BLEND BROTHERS GOODIE CAR SHAMPOO 1000 ML