BLEND BROTHERS HARDY STRONG LEATHER CLEANER 1000 ML

22.99

5 na zalogi

HARDYje izjemno močan, a varen izdelek za čiščenje usnja. Kjer SOFTIE Leather Cleaner Soft morda ne zmore, HARDY Leather Cleaner Hard stopi na vrsto za intenzivno in učinkovito delovanje.

Primerjaj

HARDY čistilo za usnje Hard je izjemno močan, a varen izdelek za čiščenje usnja. Kjer SOFTIE Leather Cleaner Soft morda ne zmore, HARDY Leather Cleaner Hard stopi na vrsto za intenzivno in učinkovito delovanje.

HARDY ima edinstveno formulo, ki se spopade z najtrdovratnejšo umazanijo na usnju. Ne glede na to, ali imate opravka s trdovratnimi madeži, ostanki umazanije ali drugimi onesnaževalci, je to močno čistilo za usnje pripravljeno, da se z njimi spopade.

Preden se lotite čiščenja, priporočamo, da opravite test na majhnem kosu usnja, da se prepričate, da izdelek ne bo negativno vplival na njegov videz. Ko ste prepričani, da je izdelek varen za vaš avto, lahko nadaljujete z dejanskim čiščenjem usnja.

HARDY lahko preprosto nanesete s priloženim razpršilcem ali z aplikatorjem, mehkim čopičem, krtačo ali krpo iz mikrovlaken. Ne uporabljajte obarvanih krp! Nato pazljivo očistite usnje kos za kosom. Ne pozabite, da se izdelek med čiščenjem ne izsuši. Odstranjeno umazanijo odstranite s čisto in suho krpo iz mikrovlaken. Uživajte v čistem, mehkem in osveženem usnju brez madežev. Lahko zaupate HARDY  in se znebite trdovratnih madežev na vašem usnjenem oblazinjenju.

UPORABA:

  1. za nanašanje izdelka uporabite priloženi razpršilec ali aplikator.
  2. Pred čiščenjem preizkusite izdelek na neopaznem mestu na majhnem delu usnja, da se prepričate, ali je varen za uporabo.
  3. Izdelek nanesite na čopič, fino krtačo ali krpo.
  4. Previdno očistite usnje v majhnih delih.
  5. Odstranjeno umazanijo odstranite s čisto in suho krpo iz mikrovlaken.

Be the first to review “BLEND BROTHERS HARDY STRONG LEATHER CLEANER 1000 ML”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

Main Menu

BLEND BROTHERS HARDY STRONG LEATHER CLEANER 1000 ML