BLEND BROTHERS SLICKY CLAY LUBE 1000 ML

11.8913.99 (-15%)
Najnižja cena v 30 dneh: 11,89 €

5 na zalogi

SLICKY Clay Lube je nepogrešljiv pripomoček pri delu s plastelinom. Posebna formula lubrikanta zagotavlja izjemno drsnost in gladkost ter zmanjšuje tveganje prask na barvi med dekontaminacijo. Pomembno je, da naš izdelek ne vsebuje nobenih topil, kar plastelinu omogoča, da dlje časa ohrani svojo učinkovitost. Izdelek ne pušča oljne plasti na karoseriji, kar olajša nadaljnje delo.

Primerjaj

Pred delom s polirnim plastelinom površino temeljito umijte z aktivno peno in šamponom, da odstranite umazanijo in ostanke. Po končanem postopku pranja površino izdatno in enakomerno popršite s SLICKY Clay Lube. Zmehčajte plastelin v rokah in nato nežno drsite po površini barve. Čutili boste, kako plastelin gladko drsi po karoseriji avtomobila. Ko končate, avto sperite z vodo, da odstranite morebitne ostanke izdelka.

Z našim SLICKY Clay Lube bo postopek čiščenja in odstranjevanja umazanije s karoserije vašega avtomobila postal preprostejši in učinkovitejši. Preizkusite še danes in opazite razliko!

UPORABA

  1. Površino temeljito umijte z aktivno peno in šamponom, da odstranite umazanijo in ostanke.
  2. Izdatno in enakomerno popršite površino s SLICKY Clay Lube.
  3. Nadaljujte z delom s polirnim plastelinom, zmehčajte v rokah in nato nežno drsite po barvni površini. Čutili boste, kako plastelin brez napora drsi po karoseriji avtomobila.
  4. Ko končate,, element sperite z vodo, da odstranite morebitne ostanke izdelka, ali presežek poberite s čisto krpo iz mikrovlaken.

Be the first to review “BLEND BROTHERS SLICKY CLAY LUBE 1000 ML”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

Main Menu

BLEND BROTHERS SLICKY CLAY LUBE 1000 ML

11.8913.99 (-15%)
Najnižja cena v 30 dneh: 11,89 €

Dodaj v košarico