BLEND BROTHERS SNUGGLER UPHOLSTERY COATING 200 ML

13.99

4 na zalogi

SNUGGLER je inovativen hidrofobni premaz, posebej ustvarjen za zaščito tekstilnih površin. Ta napredni izdelek prodre globoko v strukturo vlaken tkanine in ustvari hidrofobno pregrado, ki učinkovito odbija vodo, umazanijo in mastne snovi. Posledično je oblazinjenje veliko lažje vzdrževati, vaš avto pa dlje časa ohranja svež videz.

Primerjaj

SNUGGLER je primeren za vse vrste tkanin in jim zagotavlja potrebno zaščito. Deluje tako, da prodre globoko v strukturo vlaken in tvori neviden premaz, ki ne spremeni videza ali teksture tkanine.

Za uporabo premaza za oblazinjenje SNUGGLER izdatno poškropite tkanino, ki jo želite zaščititi, da zagotovite enakomerno pokritost. Nato z gobico ali nitrilno rokavico razmažite izdelek po celotni površini. Pustite, da se izdelek posuši. Začetna vezava se pojavi takoj, ko se izdelek posuši, medtem ko se popolna vezava pojavi v 48 urah po nanosu.

S premazom za oblazinjenje SNUGGLER bo vaše oblazinjenje postalo bolj odporno na madeže, vodo in umazanijo, kar vam bo olajšalo vzdrževanje čiste notranjosti vozila.

UPORABA:

  1. Izdatno popršite na tkanino, ki jo želite zaščititi, da zagotovite enakomerno pokritost površine.
  2. Izdelek porazdelite po površini z gobo ali nitrilno rokavico.
  3. Pustite, da se izdelek posuši. Začetno strjevanje se pojavi takoj, ko se izdelek posuši, popolno strjevanje se pojavi v 48 urah po nanosu.

Be the first to review “BLEND BROTHERS SNUGGLER UPHOLSTERY COATING 200 ML”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

Main Menu

BLEND BROTHERS SNUGGLER UPHOLSTERY COATING 200 ML