BLEND BROTHERS SOFTIE LEATHER CLEANER 1000 ML

13.5915.99 (-15%)
Najnižja cena v 30 dneh: 13,59 €

5 na zalogi

SOFTIE Leather Cleaner je nevtralno, nežno čistilo za usnje, eko usnje, nubuk in alkantaro. Ne samo, da učinkovito očisti površino, ampak jo tudi zaščiti, tako da je površina navlažena in prožna.

Primerjaj

 

SOFTIE čistilo za usnje je zasnovano za varno čiščenje najbolj občutljivega usnja. Njegov nevtralni pH zmanjšuje tveganje za izsušitev in razpokanje očiščene površine. Tako ste lahko brez skrbi, saj veste, da izdelek zagotavlja optimalno nego usnja vašega avtomobila.

SOFTIE Leather Cleaner Soft lahko preprosto nanesete s priloženim razpršilcem ali z aplikatorjem. Nanesite ga na mehak čopič, krtačo ali krpo iz mikrovlaken. Ne uporabljajte obarvanih krp! Nato previdno očistite usnje v majhnih delih. Ne pozabite, da se izdelek med čiščenjem ne izsuši. Očiščeno površino obrišite s čisto in suho krpo iz mikrovlaken, da odstranite umazanijo. Uživajte v čistem, mehkem in osveženem usnju brez madežev!

Odkrijte skrivnost popolnega čiščenja in nege avtomobilskega usnja z uporabo SOFTIE Leather Cleaner Soft. Z očiščene površine učinkovito odstrani umazanijo, madeže in ostanke ter poskrbi za najboljšo nego in usnju povrne naravni lesk.

UPORABA:

  1. Za nanos izdelka uporabite priloženi razpršilec ali aplikator.
  2. Izdelek nanesite na mehko krtačo, čopičemali krpo.
  3. Previdno očistite usnje v majhnih delih in ne dovolite, da se izdelek posuši.
  4. Odstranjeno umazanijo odstranite s čisto in suho krpo iz mikrovlaken.

Be the first to review “BLEND BROTHERS SOFTIE LEATHER CLEANER 1000 ML”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

Main Menu

BLEND BROTHERS SOFTIE LEATHER CLEANER 1000 ML

13.5915.99 (-15%)
Najnižja cena v 30 dneh: 13,59 €

Dodaj v košarico