BLEND BROTHERS VILLAIN EXTERIOR RUBBER & PLASTIC DRESSING 500 ML

11.0412.99 (-15%)
Najnižja cena v 30 dneh: 11,04 €

6 na zalogi

VILLAIN Exterior Rubber and Plastic Dressing je zunanji premaz na vodni osnovi za gumijaste elemente, plastiko in pnevmatike. Površine po nanosu osveži in zaščiti. Izdelek je izjemno enostaven za uporabo in ga lahko nanesemo kadarkoli, ne glede na vremenske razmere. Popoln je za dodajanje barvne globine elementom, hkrati pa jim daje čudovit sijaj in vodoodbojnost.

Primerjaj

Izdelek je hiter in enostaven za uporabo. Preprosto nanesite VILLAIN Exterior Rubber and Plastic Dressing na površino s krpo iz mikrovlaken ali aplikatorjem in počakajte nekaj minut. V tem času bo izdelek imel možnost prodreti globlje v strukturo površine. Če ostane odvečen izdelek, ga lahko odstranite s čisto in suho krpo iz mikrovlaken. Tako preprost in hiter postopek bo neverjetno izboljšal videz  avtomobila!

VILLAIN Exterior Rubber and Plastic Dressing za gume, plastiko in pnevmatike na vodni osnovi zagotavlja odlično zaščito in estetski videz teh površin. Zahvaljujoč enostavni uporabi in impresivnim rezultatom bo vaš avto izgledal odlično, vaše gume, plastika in pnevmatike pa kot nove.

UPORABA

  1. Izdelek nanesite na površino s krpo iz mikrovlaken ali aplikatorjem.
  2. Pustite nekaj minut, da se izdelek vpije v strukturo površine.
  3. Odvečni izdelek odstranite s čisto in suho krpo iz mikrovlaken.

Be the first to review “BLEND BROTHERS VILLAIN EXTERIOR RUBBER & PLASTIC DRESSING 500 ML”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj strank.

Main Menu

BLEND BROTHERS VILLAIN EXTERIOR RUBBER & PLASTIC DRESSING 500 ML

11.0412.99 (-15%)
Najnižja cena v 30 dneh: 11,04 €

Dodaj v košarico